Update pastors en kerken

Na de Godsdienst rellen van 17 Augustus in Jaranwala, waarbij veel christenen hun huizen en bezittingen verloren, hebben we € 10.000,- kunnen overmaken om hen te helpen met noodhulp. We hebben ook huisraad, koelcontainers voor water, zit/lig bedden, emmers, kookspullen, rijst en ander voedsel geleverd.

Pastor Tariq

Pastor Tariq woont in het zuiden van Pakistan en zijn dak staat op instorten. Hij heeft dringend renovatie nodig, maar we kunnen moeilijk geld overmaken naar de stichting CPM (Christ for Pakistan Ministries). We zoeken naar een andere manier om hem te ondersteunen.

Nieuwe muziek installatie voor Adam Paul:

Adam Paul is een getalenteerde muzikant die op veel plaatsen de lofzang leidt. Zijn muziek installatie, microfoons, speakers en keyboard waren versleten en aan vervanging toe. We hebben hem een nieuwe set kunnen geven, zodat hij weer kan spelen in zijn eigen kerk, op de PAR meetings, evangelisatie bijeenkomsten en andere evenementen.

Openlucht diensten :

Openlucht diensten zijn een belangrijke manier om het evangelie te verspreiden in Pakistan. Veel moslims blijven luisteren naar de boodschap die wordt verkondigd. Pastor Hameed, Bischop Yaqub en History Makers Pakistan zijn actief betrokken bij deze diensten en hebben onze gebeden en steun nodig.