Onderhoud bromfietsen

Geschokt waren we om te horen dat een tragisch ongeluk gebeurd waarbij de vrouw van een pastor is overleden door een defecte kettingkast. Dit had voorkomen kunnen worden als de bromfiets goed was onderhouden, maar helaas hebben veel pastors niet genoeg geld om de noodzakelijke reparaties te betalen. Ze moeten kiezen tussen eten voor hun gezin of veilig vervoer.

Daarom hebben we samen met Bischop Yaqub een actie opgezet om alle pastors die naar de PAR meeting komen gratis reparaties te laten uitvoeren tot een bedrag van totaal € 1000,-. Dit is een manier om onze waardering en steun te tonen aan deze dappere mannen en vrouwen die het evangelie verspreiden in een moeilijke omgeving. We hopen dat dit initiatief levens zal redden en de pastors zal helpen om hun werk te doen.

Als je meer wilt weten over deze actie of hoe je kunt bijdragen, kun je contact opnemen met info@christenenvoorpakistan.org. We zijn dankbaar voor elke gift, groot of klein, die het mogelijk maakt om deze actie voort te zetten. Laten we samen bidden voor de pastors en hun gezinnen in Pakistan, dat God hen zal beschermen, zegenen en gebruiken voor Zijn glorie.