All Esthers Raise Up: terugblik op het afgelopen kwartaal

Het afgelopen kwartaal stond in het teken van groei en ondersteuning, waarbij verschillende trainingen en conferenties werden georganiseerd als onderdeel van het “All Esthers raise up” programma. Dit initiatief heeft als doel vrouwen te empoweren en hun leiderschapspotentieel te versterken. Het was inspirerend om te zien hoe vrouwen samenkwamen, hun talenten deelden en elkaar aanmoedigden om hun roeping na te streven.

Een ander hoogtepunt was de ondersteuning van een medische student door haar een laptop te schenken. Deze gift opende nieuwe mogelijkheden voor haar studie en toekomstige carrière. Haar oprechte blijdschap en dankbaarheid waren hartverwarmend en herinnerden ons aan de impact die we kunnen hebben door eenvoudige gebaren van vriendelijkheid en steun.

Als organisatie zijn we dankbaar voor de gelegenheid om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van individuen en gemeenschappen. We kijken ernaar uit om ons werk voort te zetten en nog meer levens positief te beïnvloeden in de komende kwartalen.