Drinkwaterlocatie ( 15e) in Village Mandrianwala

In het afgelegen buitengebied van Lahore, gelegen in de regio Narawal, bevindt zich een gemeenschap van vele christenen. Deze gemeenschap woont vaak in groepen, vergelijkbaar met buurten, om zo samen veiligheid te vinden te midden van hun omgeving.

Een van de essentiële behoeften van deze gemeenschappen is toegang tot schoon drinkwater. Om hieraan tegemoet te komen, streven we ernaar om drinkwaterlocaties te plaatsen op het terrein van een christen of lokale kerk, waardoor de toegang tot drinkwater gemakkelijker wordt voor de hele gemeenschap.

Ik ben verheugd om aan te kondigen dat we onlangs de opening hebben gevierd van onze 15e drinkwaterlocatie, gelegen in “Village Mandrianwala”. Deze locatie bedient ongeveer 40 gezinnen in de omgeving, waardoor ze toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater, wat een enorme impact heeft op hun dagelijks leven en welzijn.

Het is inspirerend om te zien hoe kleine acties zoals deze grote veranderingen kunnen teweegbrengen in gemeenschappen die het hard nodig hebben. Laten we samen blijven werken aan het bieden van hoop, steun en essentiële voorzieningen aan hen die het het meest nodig hebben.