Solid Rock Bible College breidt uit

Het derde kwartaal heeft opnieuw een mijlpaal gemarkeerd voor Solid Rock Bible College, want er is een nieuwe locatie toegevoegd aan de reeks bestaande campussen waar lessen worden gegeven. Deze uitbreiding brengt niet alleen meer kansen voor educatie, maar ook nieuwe mogelijkheden voor studenten om te groeien en te bloeien in hun geloof.

Een hoogtepunt van dit kwartaal was de eindexamenceremonie, een gebeurtenis die door velen als buitengewoon belangrijk wordt ervaren. Voor de studenten is het behalen van hun diploma niet alleen een persoonlijke triomf, maar vaak ook een historisch moment voor hun familie. Velen van hen zijn de eersten in hun familie die afstuderen, wat hun prestatie des te meer betekenisvol maakt. Het is een moment van trots voor ouders, grootouders en de hele gemeenschap.

Deze mijlpalen benadrukken het voortdurende belang van onderwijs en de waarde van doorzettingsvermogen. Elk diploma vertegenwoordigt niet alleen academische prestaties, maar ook geestelijke groei en toewijding aan een leven van dienstbaarheid en geloof.

We zijn dankbaar voor de groei van Solid Rock Bible College en kijken uit naar de voortzetting van ons gezamenlijke avontuur in het volgende kwartaal.