Een nieuw schooljaar voor Joshua Primary School

We zijn blij om te delen wat er gebeurd is op onze drie locaties van Joshua Primary School in de afgelopen maanden. Onze scholen bieden gratis onderwijs aan kansarme kinderen in Pakistan, en we zijn dankbaar voor uw steun en gebeden.

Joshua Primary School Khaliq Nagar

In september begonnen we het nieuwe schooljaar met de inschrijving van de leerlingen. Ze kregen allemaal hun boeken, schriften en rugzakjes van ons.

Op 5 oktober vierden we de Dag van de Leraar, een speciale dag om onze leraressen te bedanken voor hun harde werk en toewijding. De kinderen maakten mooie kaarten met lieve woorden voor hun juffen, en we hadden een gezellige lunch samen.

Joshua Primary School South Punjab

Op deze locatie hebben we ook kinderen ingeschreven. Ze zijn allemaal enthousiast om te leren en te groeien. Op 14 augustus vierden we de Onafhankelijkheidsdag van Pakistan, een belangrijke dag voor het land.

Marwari stam, Sana School

Dit is een bijzonder project dat we steunen. Sana is een studente biochemie aan het college, die een paar keer per week lesgeeft aan de kinderen van de Marwari stam. Deze stam leeft in armoede en heeft geen toegang tot onderwijs. Wij betalen Sana’s collegegeld en transportkosten, zodat zij deze kinderen kan helpen. Ze leert hen basisvaardigheden zoals lezen, schrijven en rekenen, maar ook over hygiëne, gezondheid en waarden.

We zijn trots op Sana en haar passie voor deze kinderen. Ze is een rolmodel voor hen en voor ons allemaal.